Direct mail is een effectieve promotiemethode die niet veel hoeft te kosten. Handling Company helpt u graag met het ontwerp en de verzending!

Uw klanten aanspreken

Samen met onze opdrachtgevers realiseren we grote en kleine direct mail campagnes. Wij worden daarbij ingeschakeld voor onder meer digitaal print- of drukwerk, de handling en de verzending van de mailing. Hoe eerder we bij het project betrokken worden, des te verrassender zijn vaak de oplossingen.Wilt u uw klanten direct, persoonlijk en effectief aanspreken? Kies dan voor de methode van direct mail, waarmee u tegen lage kosten uw doelgroep kunt bereiken. Het team van Handling Company helpt u graag met het ontwerp, de realiseren en de verzending van uw direct mail:

  • Wij zijn gespecialiseerd in diensten op het gebied van promotie, reclame en klantcontact.
  • We helpen u graag om direct mail te ontwerpen die optimaal past bij uw doelstellingen en uw klantenkring.
  • Bovendien nemen we u graag de praktische kant uit handen: het inprinten van adressen, vouwen van brieven, sealen van enveloppen en verzenden van uw direct mail.

Al voor veel marketeers, reclamebureaus, drukkerijen en ondernemers in het MKB hebben wij direct mail verzorgd tegen lage kosten! We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

Handling Company verzorgt graag uw direct mail tegen aantrekkelijke kosten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen! Bel naar 0297 230 570 of stuur een e-mail naar welkom@handlingcompany.nl. We helpen u graag verder.