Handling Company Mijdrecht

Gedreven enthousiastelingen met kennis van zaken, veel ervaring op zak en de wil om elke dag opnieuw de beste te zijn. Dat zijn de mensen van Handling Company Mijdrecht. Zij werken met plezier en vakkennis aan uw opdrachten. En zorgen ervoor dat elk project voor u tot in de puntjes wordt verzorgd. Hoe klein of groot van omvang dan ook.

Direct Mail volgens Handling Company Mijdrecht

Content_pand2Bij een direct mail kies je zelf heel gericht de ontvanger van je reclame-uitingen. Het doel van de mailing (of Direct mail) is meestal het verkrijgen van response voor bijvoorbeeld een bestelling of een afspraak. Vaak is de mailing in de vorm van een brief, een gepersonaliseerde folder of een briefkaart. Uiteraard helpt Handling Company Mijdrecht ook graag bij het bedankten van leuke en creatieve DM-uitingen.

De mailing per post kent vele toepassingen. Het grootste deel van de mailings worden gebruikt om een bedrijf te presenteren aan klanten en prospect’s. Een andere toepassing is het communiceren van acties en prijswijzigingen. Ook worden ontvangers uitgenodigd voor beurzen en seminars. Dit zijn de meest belangrijke toepassingen. Minder vaak worden mailings gebruikt voor enquêtes en aankondigingen van bedrijfsbezoeken.

Warehousing met Handling Company Mijdrecht

Dankzij de ervaring van Handling Company Mijdrecht in warehousing kunnen we u perfect helpen met de logistieke afhandeling van uw (interne)bestellingen. Zo houdt u uw klanten tevreden en groeit uw klantenbestand dankzij goede referenties. Wij staan voor u klaar bij het uitdenken en realiseren van uw ideeën als het gaat om warehousing.
De betekenis van warehousing is in de loop der jaren verschoven van pure opslag naar een breder aanbod, waarin ook fulfilment is opgenomen. Handling Company Mijdrecht verhoog uw service terwijl uw kosten afnemen.

Volautomatisch sealen en postaal verwerken met Handling Company Mijdrecht

Handling Company Mijdrecht heeft jarenlang ervaring in het sealen en postaal verwerken van tijdschriften, printen en mailen, fulfilment en alle logistieke processen die hier bij komen kijken. Vanwege het uitgebreide en moderne machinepark kan Handling Company Mijdrecht de meest uitdagende orders zonder problemen snel voor u verwerken.